zaterdag 26 januari 2008

Rolluik


Dat ik zolang niet op "het net" ben geraakt, wil natuurlijk niet zeggen dat er geen foto's gemaakt werden.

Bovenstaand beeld werd genomen bij onze eerste zondag-ochtend-wandeling van 2008. Ik moet zeggen dat het al gemakkelijker is om beelden te zien binnen het kader van "kleine fotografie". Oefening baart kunst, zeker? Het wordt nog leuk!

dinsdag 22 januari 2008

I'm back ...

Het heeft allemaal iets langer geduurd dan voorzien maar sinds vandaag kan ik terug op "het net".

Januari is de maand van de goede voornemens en het maken van plannen voor het nieuwe jaar.

Voor mij geldt hetzelfde.

In 2008 zou ik graag verder werken aan deze blog. Het is een goed medium om regelmatig recent fotowerk te tonen. En het stimuleert mij om op zoek te gaan naar leuke beelden. Ik blijf bij mijn vooropgestelde idee : Toffe foto's met een minimum aan tekst. Ten eerste omdat ik geen groot schrijver ben en ten tweede ... het is een foto-blog!

Iets anders wat ik terug wat meer zou willen doen in 2008 is portretfotografie. Hoewel ik het heel graag doe, heb ik dit de laatste jaren een beetje laten verwateren. Misschien eens brainstormen om één of ander conceptje uit te werken ... Ik vind het gemakkelijker werken als ik kan werken naar een bepaald doel toe.

In januari heb ik ook nog het fotosalon van Fotogroep Park Heverlea waaraan ik deelneem. De beelden zijn reeds geselecteerd en ik moet juist het nog allemaal wat afwerken.

Verder zouden we naar het einde van het jaar toe zelf ook eens naar buiten willen komen met fotowerk maar dit alles moet nog verder uitgewerkt worden.

Zoals je ziet : plannen genoeg ...

Het belooft een mooi foto-jaar te worden !!!